Entreguem els diplomes del curs d’Auxiliar de Cuina organitzat pel Departament de Promoció Econòmica
7/10/2016
Els curs es va iniciar el 19 de maig i va finalitzar el 29 de juliol. La formació ha estat de 180 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses.
L’objectiu del curs és preparar als alumnes perquè coneguin les tècniques de cuina, la manipulació d’aliments i dotar-los dels coneixements adequats per a poder desenvolupar-se en una cuina realitzant talls, fondos, salses, i poder ajudar als cuiners a elaborar i confeccionar determinats plats.
Els curs ha constat de tres mòduls : aprovisionament i matèries primes en cuina; realització d’elaboracions bàsiques i elementals de cuina, assistir a l'elaboració culinària; i obtenció del carnet de manipulació d’aliments.
Completar la formació
Els alumnes han fet les pràctiques en diferents restaurants, servei de col·lectivitats i serveis de càtering de la zona per a completar la seva formació. Tots ells han mostrat molt d'interès i han valorat positivament els aprenentatges adquirits. Els participants del curs ara estan buscant feina, alguns d'ells ja estan treballant o han treballant fent suplències en el sector. Dos han trobat feina en altres sectors. La resta continua la recerca i es planteja fer més formació per millorar les seves competències professionals.
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica agraïm la col·laboració en la realització d'aquest curs a les empreses Canigó serveis geriàtrics, Cuines TM, servei de càtering, Serunion, Bar restaurant El Paladar, Bar restaurant 2002, Bar restaurant Sant Ermengol.